La Cabina torna a Las Naves

Tres de les cintes premiades en la huitena edició del festival es projecten, com la nominada a l´Oscar «Todo irá bien»

04.05.2016 | 04:15
La Cabina torna a Las Naves
La Cabina torna a Las Naves

El Festival La Cabina segueix oferint durant l´any projeccions dels medio metratges premiats en la seua última edició, que va tenir lloc al novembre de 2015.

Este divendres (20.30 h) a Las Naves, es poden visionar de nou tres de les cintes premiades en l'únic festival internacional de pel·lícules d´este format (pel·lícules d´entre 30 i 60 minuts) i que el certamen de València s´ha convertit en un fòrum per a la mostra de les últimes tendències cinematogràfiques en un format innovador.

Entre els films projectats destaca el drama Todo irá bien (Alles Wird Gut, Patrick Vollrath, 2015) que, a més d´emportar-se el Premi al Millor Actor en La Cabina 2015, va ser nominat a l´Oscar en l´última edició dels premis de l´Acadèmia.

La cinta alemanya dirigida per Vollrath explica la història d´un pare divorciat que arreplega a la seua filla de vuit anys (Llija) per a passar el cap de setmana, però a poc a poc la filla es va adonant que alguna cosa no va bé i que el seu pare té la intenció de portar-la lluny. El film acumula dotzenes de premis.

Patrick Vollrath va començar la seua carrera treballant com a redactor i en 2008 va cursar estudis de cinema en la Universitat de la Música i la Realització d'Arts de Viena i va acabar la carrera amb honors. Així mateix, el director de Todo irá bien va ser reconegut amb diversos premis per la seua producció cinematogràfica.

Completen la sessió els medio metratges Petit Homme (Jean-Guillaume Sonnier, Suïssa, 2015), Premi al Millor Director i A Serious Comedy (Lander Cambrer, Espanya, 2015), Premi al Millor Guió.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine