Les Arts celebra dissabte el Dia de l´Òpera amb activitats gratuïtes

05.05.2016 | 04:15

El Palau de Les Arts celebra dissabte una jornada d´activitats gratuïtes amb motiu dels Dies Europeus de l´Òpera, que inclou propostes per a tots els públics amb la finalitat d´acostar i promoure l´opera entre la ciutadania.

Les activitats comencen a les 11.00 hores amb una edició familiar del taller «L'òpera en construcció», una proposta pràctica que desvela els secrets d´una producció operística en Les Arts: les seues necessitats tècniques i artístiques, les diferents fases del procés a més de l´equip humà necessari que hi ha darrere de cada muntatge.

A continuació, a les 12.30 hores, s´iniciarà el primer dels itineraris tècnic-artístics per Les Arts. Els assistents gaudiran d´una visita guiada que no solament recorre les sales i espais escènics habituals del teatre sinó que també s´endinsa en les àrees tècnica i artística, «l'autèntic motor» de Les Arts. El centre ofereix un segon recorregut idèntic aquest mateix dia a les 18.00.

Els més xicotets són els destinataris de «VestuArts», un projecte educatiu per a xiquets entre 4 i 12 anys, que dóna a conéixer l´activitat del departament de vestuari, «un dels més vistosos i imprescindibles a l´hora d´elaborar una producció operística i els seus personatges». Com a referència per al seu aprenentatge, els xiquets veuran «alguns dels models més espectaculars» que s´han confeccionat en el centre d'arts.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine