Les editorials Salamandra i Empúries publicaran a l´octubre les parts un i dues del text teatral Harry Potter i el xiquet maleït en castellà i català. Basada en una idea original de J.K. Rowling, Jack Thorne i John Tiffany, i dirigida pel propi Jack Thorne, l´obra es representarà en dues parts i s´estrenarà a Londres el 30 de juliol en un important teatre del West End.

El text planteja que ser Harry Potter mai ha sigut tasca fàcil, menys encara des que s´ha convertit en un multiocupat empleat del Ministeri de Màgia, un home casat i pare de tres fills, mentre el seu fill menor, Albus Severus, ha de lluitar contra el pes d´una herència familiar de la qual ell mai ha volgut saber gens.

La versió digital de Harry Potter i el xiquet maleït es publicarà posteriorment en la plataforma Pottermore, l´editorial global de la sèrie Harry Potter en versió electrònica i dels continguts de El Mundo Màgic, de J.K. Rowling.

Al novembre de 2016, este món cobrarà una nova dimensió amb l'estrena de la pel·lícula Animals fantàstics, el guió dels quals ha sigut escrit per la pròpia J.K. Rowling.

Finalment, en 2017 veurà la llum una edició especial en paper, ampliada i enriquida, del text de Harry Potter i el xiquet maleït.