24 de mayo de 2016
24.05.2016

El cabaret torna a la Rambleta

El musical de «los hombres perdidos» torna amb més personatges transgressors i una nova coreografia

24.05.2016 | 04:15

L´obra El Cabaret de los hombres perdidos torna a l´Espai Rambleta de València divendres amb un espectacle que explica «amb una trencadora coreografia, a través dels seus excèntrics personatges, una composició nova fins ara», segons afirmen des del centre culturalt.

Este musical, «transgressor i de culte», que ja ha passat per Madrid o Zaragoza, va triomfar també a França i Argentina, on va obtenir dos Premis Molière i sis Premis Hugo. A més de que ha sigut nominat recentment a 11 Premis del Teatre Musical 2016.

Dirigida per Víctor Conde -també al capdavant de The Hole 2-, El Cabaret de los hombres perdidos és un espectacle «canalla, enèrgic, divertit, lliure i brillant», que reflecteix el «fascinant xoc d´energies de quatre actors», entre ells, Cayetano Fernández i Jorge Roelas.

El musical, amb elements de molts gèneres, sobretot del cabaret, aborda el drama d´un jove que pretén ser cantant i en entrar en un saló de tatuatges veurà escenificat com pot ser el seu futur. Es tracta d´un drama explicat a manera de comèdia i «ple de matisos» que transmet «un missatge d´esperança als qui passen –o han passat– per mals moments; un cant revolucionari i desolador a la vida».

El «Tatoobar»
El Cabaret de los hombres perdidos és a punt de tancar i el soroll d´una carrera alerta als personatges que es troben en el «Tatoobar». Un xic és perseguit, atrapat, colpejat i així i tot aconsegueix escapolir-se i entrar en el cabaret, encara que encara no sap que eixa persecució li ha portat a una nova forma de viure. Dins li estan esperant el Destí (Jorge Roelas), un tatujador i una transexual, que li guariran les ferides i escenificaran com pot ser el seu futur, ha relatat el centre.
«Quan no saps com continuar, quin ha de ser el següent pas, la vida t´ha maltractat i creus que tot s´ha acabat, l´única cosa que no pots perdre és l´esperança i queda un lloc al que pots acudir: El Cabaret de los hombres perdidos, han afegit.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine