11 de junio de 2016
11.06.2016

El CebaRock es posa en marxa

El festival de la Pobla de Vallbona presenta un cartell amb Reincidentes i O´Funkillo

11.06.2016 | 01:21
El CebaRock es posa en marxa

L´Ajuntament de la Pobla de Vallbona va acollir la presentación del cartell del festival que porta el nomb del poble de la ceba. Serà la novena edició d´un certamen que ha apostat per propostes consagrades i formacions mítiques del rock nacional, així com per grups consolidats de música en valencià. Una mescla de circuits i escenes musicals que s´uniran en el CebaRock.

Un dels concerts més destacats és el de la banda de rock-punk Reincidentes així com l´actuació del grup de funk O´Funkillo, present en nombrosos festivals de relleu.

El cartell es completa amb altres destacades bandes: Smoking souls, Auxili, Vadebo, Funkiwi´s, Aspart i la participació de la Xaranga Mecànica per a amenitzar tota la jornada de concerts.

Després de dos anys d´interrupció el CebaRock torna amb més força pensat per a un públic majoritari amb l´objectiu de ser un referent no només a la comarca de Camp de Túria sinó en tot el territori valencià

El regidor de Música, Fran Esteban, va explicar que «s´han marcat preus populars per a facilitar a tot el món l´accés però al mateix temps s´ha volgut cobrar entrada per a dignificar el treball dels músics i de la indústria musical que hi ha darrere de cada concert amb tot el treball que açò suposa».

El productor musical Gusmà Gil va afegir que s´ha volgut conjugar una oferta musical molt variada: «Hi haurà diferents estils com ara ska, funk, punk, rock així com artistes destacats del panorama nacional i també importants grups del circuit de músics en valencià».
El festival tindrà lloc al camp de futbol de la Pobla de Vallbona el pròxim 6 d´agost i entre les activitats programades hi haurà camions de menjar durant tota la nit i mercat artesanal així com una zona d´acampada vigilada, aparcament i activitats familiars al llarg de tot el dia. Els concerts començaran a les 20 hores i s´allargaran fins més enllà de les 4 de la matinada.

El CebaRock està organitzat per l´Ajuntament de la Pobla de Vallbona i produït per l´empresa valenciana Babel Producciones. El festival compta amb una web (cebarockfestival.com)

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine