Los Zigarros, Luis Prado, Maronda, Siberian Wolves, Sole Giménez i Soledad Vélez conformen el cartell a València del festival #MiMusicaTuRefugio, que es farà el 21 juny en sis ciutats espanyoles a favor dels drets dels refugiats. A la capital valenciana, l'escenari escollit és Espai Rambleta.

Els organitzadors del certamen han recordat que ja es coneixen els cartells de Barcelona, Madrid i Ferrol, i en dies successius se n'aniran anunciant els de la resta de ciutats, així com a possibles noves incorporacions a València, Barcelona, Ferrol i Madrid.

La recaptació anirà destinada a les tres organitzacions d'ajuda al Refugiat a Espanya „ACCEM, CEAR i Creu Roja„ i a l'agència de les Nacions Unides per als Refugiats, Acnur.

Gràcies a tots els qui col·laboren amb #MiMúsicaTuRefugio, i després d'haver recaptat més de 20.000 euros en les seues dues primeres edicions „celebrades a la Sala El Sol de Madrid el setembre de 2015 i abril de 2016„ els impulsors de la iniciativa pretenen «estendre el radi d'acció a tot Espanya per a la tercera».

Per esta raó, «com no podia ser d'una altra manera», han decidit unir este suport al Dia Mundial dels Refugiats (20 de juny) amb la celebració del Dia de la Música (21 de juny).

Els sis concerts simultanis de #MiMúsicaTuRefugio es portaran a terme en altres tantes sales «emblemàtiques» d'altres tantes ciutats espanyoles: Barcelona (Apolo), Ferrol (Teatro Jofre), Madrid (La Riviera), Sevilla (Terrassa del Malandar), València (La Rambleta) i Saragossa (Las Armas).