L'Aula d´Estiu del Centre del Carme obrirà les seues portes el pròxim 27 de juny amb un ampli programa d´activitats en què participaran artistes i professionals del món de la cultura valencians.

Al llarg de les cinc setmanes Aula d'Estiu, que amplia el seu termini de matrícula fins al 22 de juny, tractarà diversos aspectes del món de l´art i del patrimoni en què comptarà amb el suport de les artistes Victòria Cano i Monique Bastiaans, la galeria Pepita Lumiere i l´estudi de disseny El bandolero lacabra.

Cada una d´estes setmanes estarà estructurada entorn d´una temàtica diferent per a mostrar als alumnes tots els canals de l´art incloent també altres disciplines com el teatre, el cine o la literatura.

La primera setmana té per títol «Artistes i modes d'expressió» i gira entorn de la figura de Victòria Cano, amb la que realitzaran tallers creatius sobre el color, la llum i les tècniques, entre altres aspectes.

La segona setmana se centrarà en «L´Art i la naturalesa» i comptarà amb la col·laboració de l´artista Monique Bastiaans. Junt amb ella els xiquets podran reflexionar sobre el concepte de patrimoni natural i la seua importància en l´art.

Al llarg de la tercera setmana, meridià de l´escola artística, es plantejarà als participants «Què és l'art?» perquè entre tots, monitors i alumnes, puguen aproximar-se i reflexionar sobre les distintes arts, des del cine al teatre, passant per la literatura i el disseny, pel que realitzaran, en este últim cas, un taller amb els dissenyadors El bandolero lacabra.