«Museari: Estètiques de la Diversitat Sexual» és la mostra d´art que s´inaugura hui i ofereix un panorama divers, tant pel que fa als artistes com a les tècniques emprades. Es tracta d´una perspectiva polièdrica del que ha estat l´activitat expositiva durant el primer any d´exposicions temporals a «Museari. Museu de l´Imaginari».

L´exposició compta amb una peça de cada artista dels qui han exposat a l´entorn online des de juliol de 2015 fins a juliol de 2016: Xavier Mollà, Reme Tomás, Amadeo Valldeperez, Rafa de Corral, Carme Vidal, Adolfo Siurana, Alex Meza, Nora Ancarola, Francesc Vera, Concha Daud, Pepe Miralles, Loli Soto i Moisés Mahiques.

La primera exposició de La Posta, amb obres del grup Fidex, va tindre lloc en noviembre de 2014 i va estar organitzada dins de les activitats del Congrés Internacional Educació Artística i Diversitat Sexual, una iniciativa de l´Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València, que comptava amb la col·laboració de Lambda. Per tant, la temàtica de la defensa dels drets humans i la visibilitat dels col·lectius LGTB ja compta amb accions prèvies en la Fundació La Posta.

«Museari, Museu de l´Imaginari» és una institució permanent, sense ànim de lucre, al servei de la societat i oberta al públic, que adquireix, conserva, estudia, exposa i difon el seu patrimoni. Els dos objectius principals de Museari són la promoció de l´educació artística i de la història com a instruments fonamentals per a la defensa dels drets humans, amb un especial èmfasi en el respecte a la diversitat sexual.