19 de junio de 2016
19.06.2016

Marcos Morau tanca el programa escènic del 10 sentidos amb una producció «premonitòria»

19.06.2016 | 04:15

El coreògraf d´Ontinyent Marcos Morau tancarà hui la programació escènica del festival 10 sentidos amb una obra produïda expressament per a aquest certàmen multidisciplinar de la ciutat de València. Après de moi, le déluge (Després de mi, el diluvi) es va estrenar ahir davant d´un gran nombre de persones que acudiren a l´obra d´aquest Premi Nacional de Dansa de 2013, que preferix arriscar a les seues produccions, per tal «d´ampliar el marc de percepció del públic», tal i com afirmà el coreògraf a Levante-EMV.

L´obra, que tindrà lloc de nou hui al Palau de les Arts a les 19 hores i amb un preu d´entrada de 12 euros, reflexiona al voltant del concepte de «caos escènic» servint-se d´una frase que pronuncià Lluís XV de França, la mateixa que conforma el títol de la producció. Una mena de premonició per al que succeiria seguidament: la Revolució Francesa.

Exposicions «caòtiques»
«Ruta del caos» i «Rincones de la locura» es trobaran obertes al públic fins hui. La primera es tracta d´una ruta per les galeries de la ciutat, on s´exposen obres que giren al voltant del «caos» com a concepte, i la segona es tracta d´un itinerari per les llibreries on hi hauran publicacions relacionades amb el festival.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine