El coreògraf d’Ontinyent Marcos Morau tancarà hui la programació escènica del festival 10 sentidos amb una obra produïda expressament per a aquest certàmen multidisciplinar de la ciutat de València. Après de moi, le déluge (Després de mi, el diluvi) es va estrenar ahir davant d’un gran nombre de persones que acudiren a l’obra d’aquest Premi Nacional de Dansa de 2013, que preferix arriscar a les seues produccions, per tal «d’ampliar el marc de percepció del públic», tal i com afirmà el coreògraf a Levante-EMV.

L’obra, que tindrà lloc de nou hui al Palau de les Arts a les 19 hores i amb un preu d’entrada de 12 euros, reflexiona al voltant del concepte de «caos escènic» servint-se d’una frase que pronuncià Lluís XV de França, la mateixa que conforma el títol de la producció. Una mena de premonició per al que succeiria seguidament: la Revolució Francesa.

Exposicions «caòtiques»

«Ruta del caos» i «Rincones de la locura» es trobaran obertes al públic fins hui. La primera es tracta d’una ruta per les galeries de la ciutat, on s’exposen obres que giren al voltant del «caos» com a concepte, i la segona es tracta d’un itinerari per les llibreries on hi hauran publicacions relacionades amb el festival.