21 de junio de 2016
21.06.2016

Kontaminació Akústica publica «Voraviu», el seu tercer treball

Els de Biar actualitzen els referents valencians incorporant-se a l´onada de grups combatius

21.06.2016 | 04:15
Kontaminació Akústica publica «Voraviu», el seu tercer treball

Kontaminació Akústica tornen a la càrrega amb la publicació del seu tercer treball, batejat amb el títol de Voraviu (Autoeditat, 2016). Este segon llarga durada (abans van publicar una maqueta) suposa l´aposta més ferma que ha presentat la formació de Biar fins ara, i està impregnat de les sonoritats de l´ska valencià de finals dels 90 i principis dels 2000, amb Obrint Pas o La Gossa Sorda com a principals referents.

Tot i això és innegable la influència de projectes més contemporanis com La Raíz, Auxili o Vadebo. Tant és així que Voraviu ha estat produït i enregistrat per Sam Ferrer als WZ Estudis de Borriol. I és que Ferrer és precisament l´artífex dels últims treballs d´Auxili, Égalité o Vadebo, i en este àlbum fa pujar uns quants escalons la proposta biaruda.

Com no és estrany en l´escena alternativa, Kontaminació Akústika ofereixen la descàrrega directa i gratuïta del nou àlbum a la seua web. La d´estos onze joves és una de les propostes més meridionals del panorama valencià i és per això que han volgut fer a casa la presentació oficial del disc.

La posada de llarg del nou directe tindrà lloc al BiarFest el proper 2 de juliol, acompanyats d´El Diluvi, Sense Sal i Auxili.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine