22 de junio de 2016
22.06.2016

El Micalet tanca el curs amb «L'Embruixat» de Valle-Inclán

L´Escola Municipal de Teatre de Silla representa este esperpent rural amb dramatúrgia i direcció d´Amparo Pedregal i Ramon Moreno

22.06.2016 | 04:15
El Micalet tanca el curs amb «L'Embruixat» de Valle-Inclán

El Teatre Micalet tanca la temporada amb l´estrena de L´Embruixat de Valle-Inclán que l´Escola Municipal de Teatre (EMT) de Silla ha creat per celebrar els seus 30 anys de vida.

Enguany es compleixen 80 anys de la mort de l´escriptor, poeta i dramaturg Ramón María del Valle-Inclán i per recordar-ho l´EMT de Silla proposa un muntatge amb una estètica poderosa i prenent com a base de l´anomenat Teatre Físic.

Vint-i-cinc actors representen este esperpent rural, jugant amb l´animalització que proposa l´autor i una barreja de multidisciplines que li donen al muntatge un caràcter singular. L´avarícia i l´instint de supervivència són els fils que estiren als personatges d´esta tragèdia immersos en una atmosfera impregnada per la màgia i la bruixeria. L'espectacle estarà només quatre dies en cartell, des de demà, fins el diumenge 26 de juny.

Una escola pionera
L´EMT de Silla és un referent en la Comunitat Valenciana sent la primera de les més de quaranta Escoles Municipals de Teatre que hi ha actualment censades. Durant els seus 30 anys de vida ha estrenat quaranta-sis obres i ha rebut seixanta-sis premis, entre els quals destaquen el Narcís Blanc de l'Associació d´actors del País Valencià, el Premi Micalet de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana, el Premi especial de la Crítica de la Ciutat de València o El Porrot d'Honor a l'activitat Cívica, màxim guardó que concedeix l'Ajuntament de Silla.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine