07 de julio de 2016
07.07.2016

L'IVAM i Caixa Popular s'uneixen per Pinazo

L´entitat valenciana aportarà fons per a un taller didàctic, visites guiades i publicacions sobre l´exposició de l´artista valencià que s´inaugurarà el 8 de setembre

07.07.2016 | 04:15
L'IVAM i Caixa Popular s'uneixen per Pinazo

El director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el director de l´IVAM, José Miguel G. Cortés, han signat un conveni de col·laboració per a dur a terme activitats artístiques i culturals amb motiu del centenari de la mort d´Ignacio Pinazo. Caixa Popular aportarà 8.000 euros anuals durant el temps que s´exhibisca l´exposició sobre el pintor valencià que s´inaugurarà en l´IVAM el pròxim 8 de setembre.

L´aportació econòmica de Caixa Popular sufragarà tant la presentació de la nova mostra dedicada a Pinazo, com les publicacions que la difonguen, a més de l'organització d'un taller didàctic per a estudiants de diferents cicles formatius i l'oferta de visites guiades dirigides a persones majors, col·lectius desfavorits o persones amb discapacitat.

Es tracta d'un primer pas en la col·laboració que l´Institut Valencià d´Art Modern ha iniciat amb una entitat com Caixa Popular que té entre els seus objectius el foment d'aspectes socials i culturals propis del territori valencià, entre ells la divulgació social de l'art.

L´IVAM alberga entre els seus fons la col·lecció pública més important d'Ignacio Pinazo, un centenar de pintures i més de sis-cents dibuixos, part dels quals podran veure's en l'exposició que el museu valencià està preparant per a commemorar el centenari de la mort d'aquest artista.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine