El festival de Torrent el Rockejat arribà al seu fi, i ho va fer amb molt bones impressions ja que va congregar durant els quatre dies de duració, a milers de persones al Parc Central del municipi. «Han passat grans artistes de renom nacional, com La Raíz o Nach, però, sobretot, ens sentim orgullosos d´este Rockejat perquè 17 grups locals han pogut expressar-se damunt de l´escenari», explica el regidor de Festes, Aldred Costa.

El Rockejat va començar dijous amb la nit temàtica dels DJ. El cap de cartell de la nit fou el DJ Santi Bertomeu i Alex Watkinson amb la Tallarina Tour, qui van oferir un espectacle musical on no faltaren música, globus, pastissos i espectacles de foc i confeti. Divendres va ser el torn de la música alternativa, fusió i rock, entre altres estils musicals. La Raíz, cap de cartell, va fer moure una gran quantitat de jóvens cap a l´Àgora de Parc Central. També van actuar Desakato, VaDeBo, Skatuttipresto, entre altres. Dissabte i diumenge fou el torn del rap i el rock. El raper Nach va fer gaudir i vibrar els espectadors que anaren al concert.

Per a concloure, també el diumenge, tingué lloc la primera batalla de galls d´este festival. Fou presentada i moderada pel presentador de la MTV, Mbaka i va ser una batalla molt renyida per als 16 aspirants que competien, on la improvisació i la paraula foren clau per a posar-se en el primer lloc.