El JazzEñe, que se celebrarà en el teatre Rialto de València entre el 29 de setembre i l'1 d'octubre amb l'objectiu de internacionalizar el jazz espanyol, comptarà amb la participació de dotze artistes i grups, els noms dels quals es conegueren després d'haver sigut seleccionats d'entre 158 propostes. Segons la Fundació SGAE, el comité artístic ha destacat la «gran calitat» de les propostes rebudes i ha assegurat que, a l'hora de dur a terme la selecció, s'ha «primat la diversitat, la confluència de propostes consagrades i emergents, així com la viabilitat de les propostes».

Esta tercera edició de JazzEñe comptarà amb la presència de directors i programadors de festivals europeus, interessats a conéixer la realitat del jazz espanyol, que disfrutaran de tres dies de concerts. A més, estos invitats mantindran trobades amb mànagers d'autors i grups amb l'objectiu de fomentar noves vies de colaboració entre ells.

Els músics que estaran en este certamen són Chiqui Cienfuegos Trio, Ernán López-Nussa, Ernesto Aurignac Quintet, Javier Vercher, Joan Monné Trio, Joaquín Chacón , Luis Verd, Marta Sánchez Quintet, Noesis Trio, Ramón Díaz Group, Sinouj i Verónica Ferreiro. JazzEñe està organitzat per SGAE amb la col·laboració d'Acció Cultural Espanyola, la Generalitat Valenciana i Ràdio 3.