07 de septiembre de 2016
07.09.2016

La Diputació es compromet a millorar la projecció turística del Castell de Benissanó

07.09.2016 | 04:15

El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, es van reunir ahir amb l'alcaldessa de Benissanó, Amparo Navarro, i el regidor de Patrimoni, Rafa Navarro, per a conèixer els projectes de l´ajuntament per a conservar i dotar d'una major projecció pública al castell de Benissanó.

Tant Emili Altur com Pilar Moncho van coincidir en assenyalar la importància de posar en valor el castell de Benissanó mitjançant la restauració i la millora de les infraestructures, de manera que es puga potenciar la seua projecció turística.

Tots dos diputats van assegurar que es van a crear sinergies entre les dues Àrees de la Corporació per a treballar de manera conjunta en la línia de potenciar este patrimoni de gran rellevància històrica i aconseguir que es convertisca en un referent turístic.

L'alcaldessa de Benissanó va assenyalar que el castell «és una fortalesa emblemàtica i un referent social de la comarca, on se celebren actualment esdeveniments de caràcter civil dels veïns de la població". Navarro va explicar que «des de l'ajuntament treballarem per la conservació de l'edifici, però també per una major dotació de contingut i dinamització de l'immoble».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine