El Centre del Carme reprèn les visites comentades dins de la seua programació didàctica. El Cconsorci de Museus de la Comunitat Valenciana oferix en este centre les visites comentades, acompanyats pels artistes i comissaris de cada una de les mostres, en les que a més de viure l'experiència de la visita de la mà del propi creador, ens acostem d'una manera diferent i poc habitual a l'obra d'art.

En esta ocasió serà l´arquitecte Arturo Zaragozá qui acompanye als visitants en un recorregut per l´exposició Memòries Oblidades, imatges de l'escultura gótica valenciana. Les visites gratuites seran a partir de hui fins diumenge, sempre a les 12.00 hores, i no cal fer reserva previa, será fins que es plene el foro.

A més a més, també s´hi faran unes visites dinamitzades, que consistixen en un recorregut dinamitzat per les diferents exposicions temporals programades durant l'any, de la mà d'un educador. Partixen del diàleg, la col·laboració i la informació compartida, i busquen estimular la capacitat de reflexió i l'elaboració d'opinió crítica.

Este tipus de visita s'oferix per a l'exposició Els Objectes Parlen, integrada exclusivament per obres del Museu Nacional del Prado, i que pretén acostar-se als objectes i al que signifiquen a través de les creacions artístiques de figures de primer orde dins del panorama artístic europeu dels segles XVI a XIX. Les visites seran del 13 fins al 25 de setembre, i estes si que caldrà fer reserva previa.