L´editorial Bromera acaba d´editar l´obra pòstuma en valencià del reconegut autor gallec Agustín Fernández Paz, que va morir en el passat mes de juliol als 69 anys. La Neu Interminable és l´obra impregnada per l´estil de l´escriptor de literatura infantil més reconegut a Galicia, i un dels més importants a Espanya.

Amb esta novel·la, que s´incorpora a la col·lecció «Espurna» de l´editorial valenciana, Fernández Paz narrà la història de cinc guionistes de televisió que es reuneixen a un hostal solitari amb l´objectiu de concentrar-se per preparar una sèrie de por per a la xicoteta pantalla. Una vegada allí comença una tempesta que els deixa totalment aïllats. Els dies passen i diferents esdeveniments estranys els fan adonar-se que ningú és que aparenta.

L´autor va rebre importants premis com el Premi Irmandade do Libro en 2003, el Premi Xosé María Álvarez Blázquez en 2008 o el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil per Només ens queda l´amor. A més, fou candidat a l´Organització Espanyola del Llibre Infantil i Juvenil (OEPLI) per al Astrid Lindgren Memorial Award de 2011 i per al Premi Andersen 2012. La Asociación de Escritoras e Escritores en Lingua Galega el va proposar com a candidat al Nóbel de Literatura en 2015, com a mena de reconeixement per una vida dedicada a la cultura juvenil i a una àmplia trajectòria literària. Fernández

Paz va nàixer a Vivalba en 1947, i va estudiar Ciències de l´Educació, ja que fou mestre de primària i secundària durant part de la seua vida.

La gran majoria de les seues obres es troben traduïdes a totes les llengües oficials de l´Estat Espanyol, així com al coreà, l´àrab, al francés, al xinés o al búlgar.