«Un diccionari per al consens». Amb estes paraules ha qualificat el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer, el Diccionari Normatiu Valencià, una extensa obra fruit d' anys de treball que serà presentada públicament dijous en un solemne acte amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig.

Ferrer es va manifestar satisfet amb el resultat en la visita que va realitzat ahir al director de Levante-EMV, Julio Monreal, a qui li va fer lliurament dels dos volums dels quals es composa el diccionari, que es podrà adquirir a les llibreries valencianes a partir de la seua presentació dijous. L'acte serà a les 18 hores a l'església de Sant Miquel dels Reis i comptarà amb diversos parlaments així com amb una actuació de Capella de Ministrers.

Durant l'encontre a les instalacions de Levante-EMV, Ferrer es va manifestar molt satisfet per la fita aconseguida i Monreal va reiterar la predisposició del diari a donar suport a iniciatives que fomenten l'ús del valencià en les seues diverses plataformes. De fet, l'AVL i Levante-EMV mantenen una llarga col·laboració des de fa anys però amb més intensitat des de la signatura d'un acord el passat juliol arran la posada en marxa de la versió digital del diari i diversos projectes en el paper com «La paraula del dia».