11 de octubre de 2016
11.10.2016

Les Arts s'ancla a La Nau

La Universitat de València promou l´òpera amb un curs d´iniciació dirigit als estudiants

11.10.2016 | 04:15
Les Arts s'ancla a La Nau

L´òpera està entrant en totes les aules. Programes divulgatius a ràdio i televisió ajuden en eixa promoció escolar, però a València és Les Arts qui impulsa la nau. També la de formació superior.

La Universitat de València, el Palau de Les Arts Reina Sofía i la Fundació General de la institució acadèmica col·laboraran en el desenvolupament de diverses activitats per a la promoció de l´òpera, entre les quals destaca el curs d´iniciació a l´òpera «Les Arts a La Nau», organitzat per l´Àrea d´Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València, baix la direcció acadèmica de la professora Ana María Botella.

El curs està programat per iniciar-se en novembre i finalitzar el juny de 2017, i estarà especialment dirigit a estudiants universitaris i de centres d´ensenyaments artístics de grau superior. L´alumnat del curs assistirà com a públic a la retransmissió en diferit al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València de dues de les òperes produïdes en les temporades anteriors del Palau de les Arts, i a un assaig general i dues representacions de les òperes de la temporada 2016-2017 en el mateix Palau de les Arts Reina Sofia.

Professors especialistes
Les sessions, en tots els casos, estaran precedides per una presentació didàctica amb els principals continguts de cada òpera a càrrec de diversos professors especialistes. A més, els professors i alumnes del Departament de Didàctica de l´Expressió Musical, també baix la coordinació acadèmica de la professora Ana María Botella, duran a terme les presentacions prèvies a les representacions de la temporada 2016-2017 del Palau de les Arts.

El curs d´iniciació a l´òpera «Les Arts a La Nau», que inici la col·laboración pedagògia entre les dos institucions, forma part de la programació dels Cursos de Formació Musical de l´Àrea d´Activitats Musicals de la Fundació General de la Universitat de València per al segon quadrimestre de 2016 i els alumnes interessats encara poden matricular-se en el curs d´Introducció a la direcció d´orquestra II.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine