El festival Feretes i Cançonetes celebra la seua segona edició entre el 28 i el 29 de desembre al Palau de la Música de Valencia, amb 20 propostes teatrals i musicals, tallers de balls tradicionals, rap, màscares i circ així com una fira editorial adreçada al públic infantil. El 28 de desembre les sales Iturbi i Rodrigo acolliran els espectacles de Rodamons, The Ramonets, Pep Gimeno «Botifarra», The Pengüins, Domisol Sisters, Auxili i Judith Neddermann. Mentre que diverses sales del Palau es convertiran en escenari per a la gent de Sedajazz Kids Band i les Rondalles de Pot de Plom.

Dijous 29 de desembre continuarà la ronda de concerts amb Marcel el Marcià, Dani Miquel, Atupa, Trobadorets, Tórtel, Senior i el Cor Brutal i Marieta Ganduleta. Les actuacions començaran al voltant de les 10,30 hores del matí i es prolongaran fins a les 19,30 hores. Els patis de l´edifici acolliran les actuacions dels Scuraplats, Jazzejant amb xiquets, Rondaballs i Tardor.

A més de gaudir de la música en valencià, els xiquets i xiquetes podran participar en els distints tallers dissenyats per a l´ocasió que es portaran a terme en les sales d´exposicions Martín i Soler i Lucrècia Borja, on es duran a terme activitats relacionades amb el món del circ.

Hi haurà també espai per introduir als més joves al món de la música a través de diversos tallers on es posaran en pràctica les seus aptituds per al rap. També hi haurà de màscares, de balls tradicionals i d´iniciació a la música. Els patis del Palau es convertiran també en un pati d´escola, on el xiquets podran practicar i conèixer de primera mà els jocs tradicionals valencians, com les birles, al 7 i ½, al canut, al sambori, botaran a la corda o faran rodar la trompa, entre d´altres activitats. L´entrada als concerts costarà cinc euros, fins completar l´aforament.