El Palau dels Arts Reina Sofia ha obert el procés de selecció per a cobrir la plaça de Secretari Tècnic de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, responsable de l'adreça de l'àrea d'Orquestra i dependent de la Direcció artística del teatre. Les funcions del lloc oferit arrepleguen l'adreça i coordinació de les seccions subordinades a aquesta àrea de treball.

Entre aquestes competències figuren arxiu, oficina de l'orquestra, producció i regidoria, tenir a la formació orquestral i al personal del departament disposats per a les activitats dels Arts, assegurar la correcta dotació de l'arxiu, el manteniment i reposició dels instruments, i la gestió del capital humà del departament, entre altres tasques.

Es tracta un lloc de personal laboral temporal, mitjançant relació laboral d'obra o servei determinat, amb període de prova de sis mesos i salari brut anual de 55.945 euros. Per a participar en el procés de selecció, es requereix una titulació mínima de diplomatura, en l'àmbit d'ensenyament universitari, o d'educació superior, en el cas dels ensenyaments artístics superiors. Així mateix és imprescindible posseir formació musical de nivell mitjà i experiència mínima acreditada en llocs iguals o similars de direcció i gestió d'orquestres professionals. En l'apartat d'idiomes, s'exigeix un nivell d'anglès mitjà i coneixements de castellà i italià.

La taula de selecció estarà composta per l'Intendent i director artístic, la directora de Producció, la secretària artística, la cap de Gestió de Personal, i una persona convidada amb valorada i reconeguda experiència professional.