El pròxim divendres 14 d'abril Ontinyent acollirà el Festival Fes la mona, una nova proposta per a Pasqua dirigida a grans i menuts que omplirà el Teatre Echegaray de màgia, diversió i comèdia. Organitzat per Sinergies Serveis Culturals i Producciones Mamarias, compta amb el suport de l'Ajuntament d'Ontinyent i la participació de figures televisives com Maria Juan i Eugeni Alemany.

El Fes la mona començarà pel matí amb un espectacle de màgia i humor per als més menuts: FlipoMagia. Flipo, l'ajudant del màgic Fetuchini, haurà de fer-se càrrec de la funció en absència del mestre. Una obra en què serà complicat distingir on acaba la màgia i comença el riure.

El plat fort del festival serà per la nit. Per primera vegada, junts damunt un escenari , Maria Juan i Eugeni Alemany amb l´espectacle No estem bé, una obra carregada de sàtira a la valenciana en què l'ontinyentina i el suecà alternaran monòlegs i converses mentre debaten sobre aspectes d'actualitat i s´esquincen les vestidures. Extraversió i humor transgressor en un espectacle que també inclourà improvisació, rifes i sorpreses a l´estil cabareter.

A més, al llarg del mes d'abril hi ha previst un curs de monòlegs de la mà del també ontinyentí i guionista Rafa Ferrero.