Prop de 170 treballs literaris opten als premis de la Rosa de Paper que un any més ha convocat Florida Grup Educatiu, juntament amb l'editorial Andana, Caixa Popular, la Mancomunitat de l'Horta Sud i Abacus. En esta XXII edició del concurs literari s'han presentat 167 obres en les modalitats de poesia, narrativa i microrrelats en valencià i castellà.

Segons els responsables del certamen, en esta ocasió s'han registrat 71 treballs en la modalitat de narrativa, 20 en poesia i 76 microrrelatos. L'alumnat que ha participat en els premis procedix d'un total de 20 centres de la Comunitat Valenciana d'AIXÒ, Batxillerat, Cicles Formatius i universitaris, així com alumnat de les Universitats de Majors i Universitats Populars.

El 8 de juny se celebrarà el lliurament dels guardons del certamen que va nàixer fa més de vint anys amb la intenció de fomentar la creació literària entre els estudiants, primer de l'Horta Sud, i que posteriorment es va estendre a tota la Comunitat Valenciana. El premi La Rosa de Paper va sorgir per promoure la llibertat de creació de l'alumnat i en l'actualitat és un concurs literari plenament consolidat al món educatiu valencià.