Mireia Vives i Borja Penalba presenten hui el seu segon disc, Línies en el cel elèctric, al Festival Música i Lletra de Xàtiva. Els dos músics es varen juntar en 2015 i ja han assolit un èxit considerable amb el seu primer disc, L’amor fora de mapa (Mésdemil, 2016). L’àlbum recollia poemes del llibre homònim de l’escriptor català Roc Casagran. Ara tornen amb cançons pròpies, alguns poemes musicats i una banda formada per Sergi Carós (baix i veu), Oest de Franc (guitarra elèctrica i veu), Iol Cases (bateria) que ficaran música a les seues lletres a Xàtiva.

Línies en el cel elèctric és un disc que, en paraules dels propis autors «és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea». Es tracta d’un disc enregistrat en directe, nu i encarat des de perspectives musicals diverses, en una edició que compta amb les evocadores il·lustracions de la reconeguda Aitana Carrasco.

A les 20.30 hores al Gran Teatre de Xàtiva, desplegaran el seu directe fresc, indomable, canalla i salvatge, sense pedre la seua arrel intimista nascuda entre els sentiments, la visceralitat escènica i una tècnica vocal i músical que esgarrapa l’ànima de l’espectador fins a introduir-se, per a sempre, sota la seua pell eriçada.

La segona cita al Gran Teatre

El cartell del festival de La Costera es completa amb Sés i Les Kol·lontai (10 de juny) i Albert Pla, Diego Cortés (16 de juny), Carles Vila (8 de juny), Sílvia Tomàs Trio (15 de juny) i Inés Saavedra (17 de juny) a la plaça de la Bassa.

El Festival Música i Lletra es consolida com el festival més meridional de la paraula cantada. Una cita de referència per a la presentació de nous treballs i propostes que el converteix en un festival estratègic d’especial atenció. La segona edició del festival obre les portes a les actuacions al carrer durant els mesos de maig i juny a la ciutat de Xàtiva.

Les entrades podran adquirir-se a la web del teatre o a la Casa de la Joventut de la localitat durant els dies laborables.