09 de junio de 2017
09.06.2017

L'Espai Joan Fuster estudia noves col·laboracions amb la Generalitat

La trobada amb la conselleria de cultura busca un conveni que aglutine totes les aèries dedicades al pensador Suecà

09.06.2017 | 04:15
L'Espai Joan Fuster estudia noves col·laboracions amb la Generalitat

L´Espai Joan Fuster de Sueca ha acollit esta setmana una reunió a tres bandes, en què han estat representats l´ajuntament, el propi Espai Cultural i la Generalitat, per a conjuminar esforços i intentar dinamitzar la projecció de la instal·lació i la seua presència en el món cultural valencià.

La trobada de treball va comptar amb la participació de l´alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Cultura, Vicent Baldoví; el director de l´Espai Joan Fuster, Salvador Ortells Miralles; l'assessor extraordinari del centre, Francesc Pérez Moragón i la tècnica del departament de Cultura, Roser Bartolomé.

Per part de la Generalitat, van assistir el sotsdirector general de Cultura i Patrimoni, Antoni Bravo i la sotsdirectora general de Llibres, Arxius i Biblioteques, Mª Rosario Tamarit.

La reunió va servir per a iniciar converses amb els responsables de la Conselleria d´Educació, Recerca, Cultura i Esport amb la intenció de poder concretar a mitjà termini la realització d´un conveni marc que aglutine tots els departaments de l´Espai Joan Fuster: el Museu Joan Fuster, el Centre de Documentació i l´aula Didàctica de Cultura Contemporània.

L'últim conveni que es va signar amb la Generalitat Valenciana és de 1995. En l´actualitat, la Generalitat Valenciana participa en l´Espai Joan Fuster amb el programa d´innovació educativa pel qual s´ha engegat el primer curs pilot de l´aula Didàctica de Cultura Contemporània, i al com s'ha destinat, en conseqüència, un funcionari de la Conselleria que dirigeix Vicent Marzà, en comissió de serveis, per a gestionar este nou organisme.

El pròxim dia 21 de juny farà vint-i-anys de la mort de Joan Fuster.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine