Dins de la campanya contra l´homofòbia de la Regidoria de Benestar Social, i amb el lema, «airegem la diversitat», l´Ajuntament de Picassent va organitzar una nova activitat al Parc Abril Martorell.

La iniciativa va constar de presentar els llibres «Contes familiars», amb la presència de les seues autores, Antònia Cardona Gavilà i Natàlia Ferrús Blasco i amb les il·lustracions de la veïna de la localitat, Alba Bla. Una presentació en forma de contacontes que van presenciar els xiquets i xiquetes de Picassent que prèviament havien treballat les històries als centres educatius.

Els contes mostren les diferències i tipologies de famílies dins d´una normalitat absoluta en les seues vides. Després de la teatralització dels contes familiars, els menuts i menudes s´acostaren a un mur on havien de pintar els protagonistes dels relats a més de la frase: «jo estime la meua família».

Una jornada en què el valor de la diversitat es posà de manifest i que el regidor Carles Silla va voler destacar, «a Picassent tenim molts tipus de famílies i no calen diferenciar-les, tot el contrari, estimar-les i visibilitzar-les a totes per igual», comenta Silla que també va estar acompanyat per la regidora d´Igualtat, Belén Bernat.

Un mur multicolor que ha despertat interés i sensibilitat per tots els vianants que ara ja tenen un pas més de mirada i reflexió en este parc situat a la zona sud de la localitat.