En la celebració del 10 aniversari del Cicle de Música Valenciana i de Cambra, el consistori de Faura ha volgut fer un salt endavant i consolidar quatre propostes molt fermes per a posicionar aquest certamen musican tan singular en l´àmbit internacional.

Des de l'1 de juliol i fins el 29, els dissabtes a la plaça de l'Hostal seran ben significatius. A partir de les 23 hores la música desplegarà la seua màgia en un indret singular amb una acústica immillorable. «Hem volgut commemorar el desé aniversari amb un salt important envers els intèrprets internacionals. Per això podrem gaudir amb la música de cambra de l'orquestra de Sant Petersburg, ´Carpe Diem´ o la singular performance del faurer Pere Bodí i l'italo-brasiler Alessandro Guerra entre altres» apuntava la regidora, Consol Duran.

El primer concert del cicle dedicat al compositor faurer Vicent Garcés arribarà de la ma de Cavatina Duo. L'1 de juliol la castellonenca Eugenia Moliner a la flauta i el bosnià Denis Azabagic a la guitarra captivaran el públic amb l'originalitat del seu programa. Una de les formacions europees més importants actualment també ha volgut formar part del Cicle de Faura; es tracta d'Amores Grup de Percussió. Integrat pels valencians Pau Ballester, Àngel Garcia i Jesús Salvador «Chapi», Amores redescobrirà Albéniz o Piazzolla entre molts altres.

La riquesa i diversitat d'aquesta proposta cultural ferma obri sempre una finestra al món de la performance, la dansa i la música, que tindrà lloc a Faura.