Burjassot, de la mà de l´Associació Cultural Bassot amb la col·laboració de l´ajuntament, fou escenari diumenge passat de la Trobada de Germanor Lluís Llach, torna aviat a cantar!"que el grup de facebook amb el mateix nom impulsa per a compartir l´obra del compositor i escriptor català. En la tercera edició d´este encontre d´agermanament, l´organització decidí triar el poble que véu nàixer una altra de les grans icones de la cultura universal: el poeta Vicent Andrés Estellés.

La jornada començà amb una «passejada estellesiana» amb lectura de poemes que conclogué en la plaça de l´Ajuntament, junt a l´estàtua sedent d´Estellés. La seua filla Carmina Andrés s´encarregà de guiar esta ruta - que dedicà a Guillem Agulló. A la poesia succeí la dansa popular. Junt al bronze del «fill del forner», els professors Toni Guzman i Vicent Martínez, acompanyats del grup de música tradicional Rascanya, coordinaren un taller de ball en el qual participaren els assistents a la passejada i voluntaris que s´hi apuntaren.

La segona part de la trobada trancorregué a Ca Bassot, on els xiquets i les xiquetes disfrutaren d´un servici de ludoteca i pintaren un mural sobre l´encontre de germanor. Després d´una reparadora paella, el Cor de l´Eliana recreà distintes cançons de Lluís Llach.