El pròxim dissabte arribarà al Festival de la Cançó del Grau 2017, què esta celebrant-se aquest mes de juliol a Las Naves, per oferir un concert en el què de nou el públic podrà gaudir de la música mediterrània del músic, escriptor, filòsof de barri, poeta i dibuixant Julio Bustamante (València, 1951).

L' artista sembla acostar-se a Dylan o a Lou Reed i en altres moments s´arredoneix aprofitant amb espontaneïtat el que destil·la el moment. Tot açò, amb unes clares influències de la música popular mediterrània, música folk, música francesa i italiana; i amb un toc rumber, que fa únic el seu estil, una inimitable marca de fàbrica.

El públic del pròxim dissabte assistirà a un concert en el què Bustamante farà gal·la també de les seues lletres, riques en referències comunes i ironia subtil, i que connecten directament amb els espectadors i espectadores, convertint cadascun dels seus discos i concerts en directe en una celebrada cerimònia festiva i participativa. Bustamante interpretarà temes de tota la seua discografia, des dels inicis (Cambrers, 1981) fins l´últim treball «La misión del copiloto» que s´editarà el pròxim mes de setembre.