Amb l´objectiu de recuperar l´essència més rockera dels inicis del Festival Rock d´Alaquàs que va nàixer ara 23 anys, l´ajuntament de la localitat ha configurat enguany un cartell que torna als seus arrels i amb el que continua apostant per un festival gratuït de qualitat. El parc de la Sequieta acollirà de nou el proper 2 de setembre esta iniciativa musical que s´inclou dins de les Festes Majors de la localitat i que s´ha convertit-amb els més de vint anys d´història- en un referent dels festivals de rock i música indie a la C. Valenciana.

Com és habitual, l´edició d´enguany combinarà grups de reconegut prestigi nacional amb la participació de grups valencians, fruit del compromís del consistori per promocional la música -cultura- que es crea a nivell autonòmic.

Desakato encapçala esta nova edició. Els asturians presentaran a Alaquàs el seu cinqué treball «La Teoría del Fuego», un àlbum que els ha dut a recórrer tota la geografia espanyola amb el seu estil punk rock. Nascut l´any 2003 i procedents de Llanera, la banda està formada per Pablo Martínez (veu i guitarra), Mario (baix), Gabri (guitarra), Pepo (veu) i Nano (bateria i cors). Amb cinc discos en el mercat, la banda continua creixent en popularitat gràcies a la versalitat que demostren en el rock, dominant les diferents vessants del gènere i amb un segell particular.

El Niño de la Hipoteca actuarà a Alaquàs acompanyat de Los Ratones. Tornen a la càrrega després d´una gira espanyola apoteòsica plena d´aforaments complets i gran aclamació per part del públic i ho fan a Alaquàs. Els seus últims senzills «Mentiras de sofá» i «El Porvenir» llançats a finals de 2016 són ja els els cinqué i sisé d´esta nova era de singles. Els seus fans ho saben, el seu directe és imparable, una festa catàrtica del rock, cada vegada més dur i plena de bon rotllo i rialles.

Juantxo Skalari, les valencianes Takones Rumberos i el grup de rap valencià Astra Crew completaran la cita musical del 2 de setembre.