El Festival Internacional de Música Castell de Benissanó ha clausurat la seua 2.ª edició amb un concert a càrrec dels alumnes de trompeta i un recital dels professors i alumnes de l´especialitat de cant. La beca d´estudis Stomvi-Leopoldo Vidal, que dota al guanyador amb la gratuïtat de la matrícula per al curs vinent en l´especialitat de trompeta al conservatori on vaja a cursar els estudis, va recaure en l´alumne Aaron Ibor Ferrando.

Al llarg dels quatre dies del festival, diverses han estat les actuacions que han tingut lloc: recitals dels professors, master-class, conferències, música pel carrer i un riu de música per les diferents instal·lacions municipals.

L´alcaldessa Amparo Navarro ha volgut agraïr a tots els veïns haver compartit Benissanó com un vertader escenari musical amb el Castell com a espectador privilegiat i ha destacat, «entusiasme, tant de professors com d´alumnes, que han decidit fer de la música la seua passió i una autèntica aventura».

Quatre dies d´intensa activitat musical impartida per grans professionals del panorama nacional i internacional han convertit Benissanó en un autèntic espai musical. Navarro tingué unes paraules per a recordar la figura del professor de trompeta i veí de Benissanó, Ricardo Gasent que ens deixà el passat 21 de juliol.