Amb motiu de l'esdeveniment Reus Capital de la Cultura Catalana, la Casa Navàs de Reus i la Casa Museu del Pintor J. Segrelles d'Albaida estan oferint fins al 30 de setembre l'exposició Modelant la Iil·lustració Modernista, J. Segrelles by Reme Tomás.

La ceramista Reme Tomàs ofereix una visió tridimensional de l'essència iconogràfica de l'il·lustrador universal José Segrelles, autor entre d'altres, del cartell de les Noces d'Argent del F.C. Barcelona i de les il·lustracions publicades per les més importants editorials catalanes de la primera meitat del S. XX.

La Casa Navàs i Reus, simbiosi del Modernisme, havien d'estar l'any 2017 en l'itinerari expositiu de Reme Tomás amb una mostra d'escultures que enaltix i recupera el treball il·lustratiu d'un dels mestres més prolífics i admirats de la cultura catalana, i del modernisme com ho va ser J. Segrelles. Una mostra projectada per integrar-se en la decoració de les cases modernistes, enriquint si cap encara més, sense alterar les seves pròpies idiosincràsies i particularitats.