El veí d'Alboraia Juan José García ha sigut nominat en el Festival Internacional de Fashion Films de Seattle amb 'Ginger', una peça publicitària de moda rodada en el municipi d'Alboraia i a L'Albufera que aspira a obtenir el premi a millor curt de moda la nit del 26 d'agost en la ciutat de Washington.

El film, creat per a la firma del dissenyador valencià Gabriel Castelló, visibilitza la col·lecció a través de diferents emocions com l'ansietat, la frustració o la decepció, «sentiments que alguns joves es troben en el seu dia a dia i que transmeten la inestabilitat de la societat actual» ha explicat el director alboraiense.

«Rodàrem el curtmetratge únicament en dos dies entre Alboraia i l'Albufera més uns dos mesos de treball que vam invertir en la post-producció. Amb els mitjans que teníem vam fer el millor treball possible, per açò ens fa especial il·lusió estar seleccionats en festivals tan importants, per a nosaltres és un reconeixement al nostre esforç», assenyala Juan José.

S´estrenarà al setembre

El curt publicitari també va ser seleccionat recentment en el Fashion Film Festival de República Dominicana i té previst presentar la seua candidatura en el Madrid Fashion Film Festival i al Movistar Barcelona Fashion Film Festival, certàmens espanyols que premien el treball d'aquests professionals especialitzats en narratives audiovisuals amb enfocament publicitari.

'Ginger' s'estrenarà online en Youtube el pròxim mes de setembre.