L'ermita de Petrés acollirà demà dissabte el primer concert homenatge al poeta valencià, Vicent Andrés Estellés, amb l'actuació de Sis Veus al Poeta, que s'emmarca dins del cicle Concerts a l'Ermita en la seua segona edició. Un grup integrat per sis dones valencianes oferiran al nombrós públic diferents estils de música i ritmes en honor al poeta. Esta actuació ja s'ha celebrat en diverses localitats del territori valencià, encara que s'estrena a Petrés.

L'alcalde, Pere Peiró, confia que l'espectacle agrade al públic que de ben segur omplirà a vessar l'ermita de Petrés, un escenari molt coquet en el qual es duen a terme els concerts del 16 al 20 d'agost i que a l'igual com en la primera edició estan sent tot un èxit, tant per la qualitat dels mateixos com per l'assistència de veïns i aficionats a la música. Sonaran poemes en honor a Andrés Estellés a ritmes de l'U i Dos, així com fandangos i altres estils musicals. Des de l'ajuntament confia en què l'actuació agrade, ja que en altres localitats va agradar molt i amb l'escenari de l'ermita «deu ser una passada», recalca el regidor.

El cicle el tancarà la soprano Emilia Onrubia diumenge amb una actuació estel·lar d'opera i lírica, recomanada per als amants d'este estil musical. Així doncs, la música és protagonista a Petrés en estos concerts organitzats pel consistori i amb el patrocini de la Diputació de València que tindrà continuïtat en els pròxims anys.