La cantant Mireia Vilar i la seua banda han sigut els seleccionats com a finalistes de Sona la Dipu, en la seua última semifinal celebrada dimecres a la nit en Buñol. A un dia de la celebració de la final a Sueca que serà demà a la nit el programa ja coneix als seus quatre finalistes després que el jurat del certamen seleccionara a Mireia Vilar com a última finalista. Amb ella i el seu grup es completa la llista de bandes que aspiren a convertir-se en un dels dos guanyadors d'enguany.

Entre el dream pop i el tròpic

Al llarg de 20 minuts, Mireia Vilar i la seua banda van fer sonar alguns dels seus temes amb sons que naveguen entre el dream pop, l'electrònica i ritmes tropicals.

Després i a diferència de la resta de semifinals, el torn no va ser d'un altre dels semifinalistes, sinó d'una de les bandes acompanyants, Varry Brava, que va entonar temes del seu últim LP 'Safari emocional' i clàssics com 'No Gires'.

El tercer concert va anar a càrrec d´ Indian Hawk, quintet que va portar al directe temes replets de ritmes que amb el seu rock americà traslladaven al públic assistent al sud dels Estats Units. A continuació, Second van acostar al públic cançons recents com a Hivern Dolç' o Racó Exquisit'. Odd *Cherry Peu va tancar la semifinal amb melodies d'influències pop i folk.

La final del dissabte de Sona la Dipu a la localitat de Sueca és un cartell envejable ja que comptarà amb L'Arrel, Oques Grasses i ZOO i on Vilar competirà amb Dûrga, Frida i The Vibrowaves.