El Sona la Dipu 2017 ja té guanyadors. Els grups Frida i Djurga es van imposar en la nit del dissabte a Sueca a Mireia Vilar i The Vibrowaves i prenen el testimoni que deixen Ligula i Meridian Response, triomfadors de la passada edició i bandes ja consagrades en el panorama musical nacional.

Més de 5.000 persones van vibrar enfront de l'escenari muntat en el polígon nº38 de la localitat, en un macroconcert que va començar al voltant de les 21 hores amb el directe d'Oques Grasses, que van donar pas als quatre finalistes del programa musical de la Diputació de València.

El jurat del concurs, format per professionals del sector i per primera vegada paritari, va anunciar el seu veredicte entrada ja la matinada, en presència, entre uns altres, del director del Sona la Dipu, Quique Borrás. Djurga i Frida formen ja part de l'elenc de guanyadors del concurs de les bandes emergents valencianes.

El pròxim dissabte 9 d´este mes setembre els guanyadors del Sona la Dipu 2017 tornaran a tocar en directe a Picassent, aquesta vegada amb Amaral com a artista convidada.