L´Orquestra de València participa hui en la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega de Benicàssim. D´esta manera, la formació simfònica inicia el setembre preparant la seua participació en dos prestigiosos concursos com és el Tárrega i també en el XX Concurso Internacional de Piano de València «Premio Iturbi», que acollirà el Palau de la Música del 12 al 23 de setembre. Però també amb tres concerts per a tots els públics, dos a l´auditori valencià dins del cicle gratuït de «L´Estiu al Palau» i un altre a l´aire lliure a la plaça de l´Ajuntament.

Un inici de temporada amb programes amb directors i solistes valencians com ara Salvador Sebastià, José Miguel Rodilla, Francisco Valero-Terribas i Adolfo Bueso, que per a la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello «demostra la qualitat i versatilitat dels professors de l´Orquestra de València, que enguany complix el seu 75 aniversari i que en esta temporada d´abonament, és la gran protagonista amb brillants formacions i solistes internacionals».

Hui a les 22.00 hores i sota la direcció de Salvador Sebastià, estarà en la final del LI Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega on té previst interpretar els concerts per a guitarra de Villa-Lobos, Castelnuovo-Tedesco i altres obres de Bacarisse i Ponce.

El proper divendres 15, a les 19.30 hores, dins del cicle «L´estiu al Palau» i amb la direcció de José Miguel Rodilla, interpretarà «La vida breve» i «Noche en los Jardines de España» de Manuel de Falla, amb el pianista Adolfo Bueso, i els «Quadres d´una exposició» de Modest Músorgski.

El 21 i 22 participarà en la final del XX Concurso Internacional de Piano de València «Premio Iturbi», sota la direcció de Bruno Aprea.

Dissabte 23 a les 19.00 hores, el públic podrà gaudir d´un concert gratuït a l´aire lliure, a la plaça de l´Ajuntament amb motiu del 30é aniversari del Palau de la Música i 75é de l´Orquestra. I conclouran els concerts de setembre divendres 29 a les 19.30 hores, en l´últim programa del cicle «L´estiu al Palau», amb una Gala Lírica dirigida per Francisco Valero-Terribas i on participarà l´Orfeó Universitari de València.

També torna el cicle de «Rock, pop?, al Palau» amb l´actuació en acústic de Cooper el 24 de setembre.