L´editorial Bromera i Dani Miquel presenten Cantem amb Dani Miquel, un nou projecte audiovisual que recull els èxits del cantant en un llibre-DVD. L´obra inclou una selecció dels temes més coneguts i aclamats pel públic familiar, com «Serra de Mariola», «La masereta», o «La cançó dels colors».

A més, recupera cançons de carrer tradicionals. En total s´han enregistrat 24 temes en format de videoclips audiovisuals que, a més a més, compten amb una funció de karaoke, perquè les famílies puguen aprendre fàcilment a cantar les peces del popular cantant valencià. Els vídeos del projecte, que arribarà a les llibreries el pròxim novembre, van acompanyats d´un llibre a tot color que conté les lletres de les cançons profusament il·lustrades. La repercussió pública de Dani Miquel i de les seues cançons és innegable. La capacitat d´unir creació pròpia i tradició popular, sumada a l´èxit entre el públic infantil, però també adult, han fet d´ell una de les veus imprescindibles de l´escena valenciana actual. El seu treball d´innovació ha tingut una bona acollida entre el públic i les melodies més tradicionals conviuen amb èxits propis que s´escolten arreu de la Comunitat Valenciana.

Difondre el valencià

Per al director literari d´Edicions Bromera, Gonçal López-Pampló, «aglutinar tots aquests elements en un producte audiovisual de qualitat, atractiu i d´acord amb els temps, contribuirà a l´èxit i la continuïtat de la transmissió de la nostra cultura». Miquel afronta aquest projecte amb molta il·lusió i reconeix que, tot i la gran tasca que ha suposat, s´ho ha passat realment bé durant la gravació d´aquests vídeos que, adverteix, amaguen més d´una sorpresa.

Per a difondre el projecte i reivindicar una de les composicions més conegudes de Dani Miquel, s´ha fet una crida a través de xarxes socials perquè s´envien imatges i vídeos amb el lema de la cançó «Parla valencià!». Fins al 25 de setembre, els seguidors de Dani Miquel estan convidats a enviar les seues propostes per tal d´aparéixer en aquest vídeo que formarà part del llibre-DVD. L´adreça a la qual cal fer arribar les imatges és parlavalencia@gmail.com.