Bromera ha incorporat És complicat de Pasqual Alapont a la seua col·lecció «Trànsit». Es tracta d´un relat en primera persona sobre la cara més ignorada i fosca de la violència de gènere.

Amb només set anys, el protagonista d´aquesta història ha d´assumir una realitat difícil, ja que no podrà tornar a casa. La seua veu, curiosa i espavilada fa de fil conductor pel relat del seu dia a dia. Va d´aquí cap allà, viu amb diversos oncles i les seues famílies. La tendresa amb què David exposa la realitat embolcalla el lector i el du cap al descobriment d´una veritat difícil d´empassar.

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) -escriptor, actor i director d´escena-, va tenir un èxit aclaparador amb la novel·la juvenil sobre la violència masclista L´infern de Marta. Ara, es dirigeix a un públic més madur per a plantejar novament aquest problema social des d´una perspectiva diferent però igualment conscienciadora.

La nova obra d´Alapont, autor de la tetralogia al voltant dels populars personatges de Manel i l'avi Frederic, es presentarà el diumenge 5 de novembre, a les 17.45 h., a la Plaça del Llibre de València, on a més de l´autor, hi intervindrà la guionista i escriptora Fani Grande.