La 7a Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO) analitza experiències innovadores d´èxit en un certamen, gratuït i obert a tot el públic, que obri les seues portes hui dimarts. Seran 5 sessions amb conferències, taules redones i activitats impartides per professors de la Universitat de València i altres especialistes.

La iniciativa se celebra fins al 28 de novembre amb la innovació com a protagonista, una exposició baix el títol Estèvia: la panacea dolça; la programació d´una visita al ´Celler del Roure´ de Moixent, i el lliurament dels premis de la Càtedra InnovatiOnt (Càtedra Universitària Ajuntament d´Ontinyent Caixa Ontinyent-ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents).

Aquesta setena edició naix a iniciativa del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat, amb la col·laboració del Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Campus Ontinyent i la Diputació de València. Les jornades, un punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans, inclouen mòduls formatius que giren entorn de la innovació en l´educació, l´empresa, l´esport o la gastronomia.