L'èxit del Cinema en valencià d'Escola Valenciana a les sales comercials es palesa en la gran acollida que té entre el públic. El divendres 26 de gener, dues sales dels cinemes AlbaTexas es van omplir de gom a gom amb la projecció de la pel·lícula «La pell freda», dirigida pel francés Xavier Gens. El film és l´adaptació cinematogràfica del llibre homònim del català Albert Sánchez Piñol.

Escola Valenciana es planteja repetir aesta projecció més endavant, després d'haver comprovat l'alta demanda de participació que hi ha hagut i que, per raons d'aforament, ha deixat bon nombre d'espectadors sense poder gaudir de la sessió. Així ho ha expressat la responsable de Cinema, Laura Font: «La nostra entitat es compromet a oferir més cinema en valencià. Volem que la ciutadania puga visualitzar pel·lícules de qualitat en la nostra llengua perquè en Escola Valenciana som conscients de la importància de la cultura en el procés de normalització del valencià.»

Amb tot, Laura Font ha animat «les sales comercials a programar més cinema en valencià perquè, com ha demostrat Escola Valenciana, hi ha un públic interessat que ho demanda.» En este sentit, la coordinadora del Cinema d'Escola Valenciana ha oferit els Serveis Audiovisuals de l'entitat a totes les gestores culturals i sales comercials que desitgen ampliar la proposta de continguts audiovisuals en valencià en les seues agendes.