S'acosta la celebració, demà dia 3 de març, del XXX Dia de la Llengua Valenciana i l'editorial RUBIO vol celebrar-ho presentant les seues noves col·leccions en la nostra llengua. D'esta manera, l'empresa amplia la seua línia de Quaderns Rubio en valencià, mitjançant la traducció i adaptació d'algunes de les seues propostes més reeixides, dins de l'aposta que l'editorial realitza des de fa anys per a recolzar la diversitat lingüística i cultural.

D'esta manera arriben als pupitres de la nostra comunitat quatre noves col·leccions de quaderns Rubio: Operacions i problemes en valencià, Escriptura en valencià, Educació infantil en valencià i Majúscules en valencià. Unes col·leccions que se sumen a les llançades per RUBIO el passat any, Vacances en valencià i Competència lectora en valencià, que han aconseguit un gran acolliment en el sector educatiu de la regió. De fet, les referències en valencià han experimentat una creixent demanda, que ha accelerat l'estrena de les noves col·leccions de l'editorial.

«Per a nosaltres ha sigut summament gratificant veure la resposta que ha despertat la línia de quaderns en valencià, tant entre la comunitat docent com entre els pares i mares que han vist en les nostres col·leccions un vehicle per a reforçar, al mateix temps, els continguts dels diferents cursos i el coneixement de la llengua oficial de la Comunitat», ha explicat Enrique Rubio, director general de Rubio.

Concretament, la Col·lecció Operacions i problemes en valencià RUBIO es compon d'un total de 25 quaderns, desenvolupats per a treballar i reforçar la capacitat per a resoldre problemes, el càlcul i el maneig dels nombres, és a dir la competència matemàtica en xiquets i xiquetes d'entre 6 i 11 anys.