L'Hemisfèric de la Ciutat dels Arts i els Ciències acull a partir de hui una nova pel·lícula IMAX en la seua programació, Dream Big. L'obra ofereix una nova perspectiva de l'enginyeria més enllà de les matemàtiques i la ciència amb l'objectiu d'inspirar els cors i ments de la pròxima generació d'enginyers.

Dream Big celebra l'enginy humà que es troba després de les meravelles de l'enginyeria i revela les raons que impulsen als seus creadors a millorar la vida dels ciutadans i aconseguir un futur més sostenible per a tots. «La creativitat i la cooperació, la humanitat, els somnis i les esperances són també protagonistes», han assegura la Generalitat en un comunicat.

Des de la Gran Muralla Xinesa i els edificis més alts del món fins a robots subaqüàtics, cotxes solars o ciutats intel·ligents, Dream Big utilitza una sèrie d'inspiradores històries per a ensenyar als espectadors un món ocult darrere dels invents i les estructures més emocionants a tot el món. La pel·lícula és una producció de MacGillivray Freeman Films en col·laboració amb la Societat Americana d'Enginyers Civils (ASCE) i presentat per Bechtel Corporation.