Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Música

Carmen París presenta el seu nou espectacle en el Palau de la Música

El concert del pròxim 7 de juny es troba dins del cicle "rock, pop, al Palau"

Carmen París presenta el seu nou espectacle en el Palau de la Música

Carmen París protagonitzarà el pròxim 7 de juny una de les destacades cites femenines del cicle «Rock, pop€, al Palau» del Palau de la Música de València, amb el seu espectacle París al piano. D'esta manera s'unix a les de Sole Giménez, Christina Rosenvinge i Soledad Vélez i, a l'auditori valencià presentarà un directe amb un ambient molt personal i intimista, desgranant el millor del seu repertori i amb eixes arrels aragoneses que impregnaran el Palau de la Música d'un ambient exclusiu, de confidencialitat amb el seu públic.

El concert serà a la Sala Rodrigo, la de cambra, un espai que para la presidenta del Palau, Glòria Tello, «hem volgut que tinga el protagonisme que es mereix en este cicle i, sobretot, per a este tipus de concerts tan íntims i especials». I és que l'artista, acompanyada tan sols del seu piano i la seua veu tan personal, donarà lloc a un espectacle de fusió i mestissatge d´estils tradicionals.

Des que començara la seua carrera en el 2002, Carmen París, compositora, pianista i lletrista, ha agermanat el folklore ibèric, centrat en la seua pròxima jota aragonesa, amb diversos estils musicals que donen la volta al món, ritmes i arrels mediterrànies, africanes o americanes, sempre amb un punt de vista universal i contemporani.

Al llarg de tota la seua carrera musical, on ja suma gairebé la vintena d'anys i l´edició de quatre discos, Carmen París ha aconseguit un gran reconeixement per la seua labor cultural i artística, nombrosos premis entre els quals destaca el Premio Nacional de Músicas Actuales que li atorgà el Ministeri de Cultura l'any 2014.

Carmen París és una creadora que sap combinar com ningú la música pròpia amb la de terres llunyanes, amb una personalitat i un esperit de fusió que han donat un sentit únic al seu art i a la seua forma d'entendre la vida.

Compartir el artículo

stats