04 de marzo de 2016
04.03.2016

Interessants partides en el torneig Diputació d'Alacant de Llargues i Palma

04.03.2016 | 04:15

Nova jornada este cap de setmana en el Trofeu Diputació d´Alacant en el que s´engloben les lligues de llargues i de palma. Es presenten partides prou interessants en la primera categoria de llargues, com per exemple, El Campello contra Benimagrell, ja qué és una bona possibilitat per valorar fins on pot arribar l´equip local, amb una pedra de toc com és l´actual subcampió.

La Vila Joiosa i Mutxamel s´enfronten en una partida de necessitats. Són els equips que ocupen les dos últimes posicions i estan separats per només un punt. La Nucia rebrà la formació de Parcent, mentre que el campió Sella, viatjarà fins Murla. El mateix passa en la primera categoria de palma, en la que Benidorm rebrà l´equip de Murla, es dir, segon contra tercer, separats per dos punts. Agost, el líder, tindrà a casa la visita de l´equip de Tibi B, Sella i Laguar lluitaran per no despenjar-se de les posicions de semifinals, mentre que Calp viatjarà fins a Tibi, per a jugar contra la primera formació d´aquest club per tractar de sumar algún punt per primera volta esta temporada.

Pel que fa al grup de València de Llargues, l´equip de València-Mes Pilota rebrà a casa als de Godella, mentre que Borbotó debutarà en aquesta lliga contra l´equip de Náquera. Éste grup el dominen de momento els de València que en la primera jornada aconseguien un 10 a 0. En la segona categoria de llargues l´equip líder, Xixona, rebrà a Benidorm. Tormos, segon classificat, viatjarà fins Llíber, Fondó tractarà de puntuar per primera volta a casa contra Crevillent.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Buscador de deportes

Enlaces recomendados: Premios Cine