Una competició acaba i altra comença. Aquesta vesprada tindran lloc les finals de la XI Lliga de Tecnificació Juvenil d´Escala i Corda en el trinquet d´Alcàsser, mentre que ahir començava en el trinquet Pelayo la 2ª Lliga de Promeses Caixa Popular.

La vesprada d´ahir dona el tret d´inici a una nova edició de la Lliga de Promeses, en la qual participaran joves escollits de les escoles de tecnificació oficials: Ricardo de Jerica, Alvaro de Massalfassar i Pablo de Petrer; Kevin de Borriol, Pablo de Sogorb i P. Salvador de Valencia; Jose S. de Quart de les Valls, Javi d´Alfara de la Baronia i Sergio de Benifairó; Sergi de Meliana, Rafa de Massalfassar i Alex de Borbotó; David d´Alfara de la Baronia, Nestor d´Algimia i Adrià d´Alginet; Marti II de Montcada, Julian de Torrent i Manel de Murla serán els equips participants en el campionat, que es jugarà en març, abril i maig.

I hui es completarà altre torneig que promou la formació dels més joves en la exigent modalitat de l´escala i corda, la Lliga de Tecnificació Juvenil. En la final pel tercer i quart lloc, a partir de les 18 hores, en el trinquet d´Alcàsser, jugaran Cardona de Pedreguer, Alvaro de Massalfassar i Pablo Salvador de Valencia, tenint en contra a Yago de Castalla, Alex de Vinalesa i Pablo de Petrer. Una vegada acabe la primera partida aplegarà la final absoluta, la qual tindrà com a contendents als equips on juguen Jesus d´Alfara de la Baronia, Joan Carles i Luis Miguel de Mutxamel, i el de Julio de Tibi, Adrià d´Alginet i Alejandro de Tibi.