Esta jornada, la sisena, en el Diputació d´Alcant, s´hauria de servir el plat fort a Benimagrell, on l´equip local rebrà l´actual líder i campió de les últimes edicions, Sella.

Haurà d´estar alerta l´equip de Benimagrell, que és tercer amb només un punt més que Campello, i en aquesta jornada es juga continuar tercer. Esta partida s´ajornarà perque hi ha jugadors implicats en el desplaçament a terres basques de la selección. Parcent, es desplaçarà este cap de setmana fins Mutxamel. Campello que és quart, rebrà a casa la formació de Murla. La partida que tanca la jornada és la que enfronta a La Vila i La Nucia. El grup de València tindrà també una de les partides més interessant que es poden veure en este grup, entre València i Borbotó, empatats a 6 punts i l´equip guanyador serà líder en solitari. Nàquera i Alfara disputaran l´altra partida d´aquest grup, en jornada en la que descansarà l´equip de Godella.

Pel que fa a la lliga de Palma, també hi haurà una partida molt interessant, es veuran les cares Sella, quart classificat, i Agost, que és líder, tot i que també s´ajornarà pel mateix motiu, convocatoria d´algun jugador amb la selección. Entre estos dos equips hi una separació de tres punts. En esta categoria és segona la formació de Murla amb 10 punts, empatada amb Benidorm, que és tercer. Els de Murla rebran a Calp, cuer en la classificació, mentre que els de Benidorm rebran Tibi A. L´enfrontament entre l´equip de Vall de Laguar i la segona formació del club de Tibi tancaran la jornada.