El calendari de la quarta jornada del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, ens ha deparat apassionant partides, entre elles les que varen ser les finals de primera masculina i femenina del torneig l´any passat.

El trinquet de Xeraco viurà una de les millors partides de la competició, l´enfrontament del primer equip local, vigent campió del torneig, amb la formació de Bicorp, guanyadora de les tres edicions anteriors. Els de la Canal de Navarres marxen tercers amb sis punts, un més que els seus rivals del diumenge, ja que Xeraco és quart en la taula, amb un total de cinc punts.

Els primers del grup, Genovés i Alzira, amb huit punts cadascun, jugaran les seues corresponents partides com a visitants. En el cas de Genoves es desplaçaran al carrer de Bicorp per a jugar amb el segon equip del club local, situat en la zona baixa de la classificació. Els jugadors de l´Alzira viatjaran al Verger per a enfrontar-se amb l´equip alacantí. Completarà la jornada la partida entre Oliva i Fenollet.

Borbotó i Beniparrell reeditaran la final femenina del torneig del 2015, en una partida a la qual les campiones de l´Horta Sud apleguen al capdavant de la taula. Per la seua part, Borbotó està empatat en la segona plaça amb Alqueria d´Asnar, Bicorp i Tavernes Blanques. Precisament aquestes dues últimes formacions es veuran les cares en el carrer de la població de l´Horta Nord. Montserrat i Alqueria d´Asnar completaran la jornada en la primera categoria.