La partida més atractiva de la setmana tindrà en ella a dos dels primers classificats del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés. En el cas de la primera categoría del torneig les partides del pròxim cap de setmana serán les següents: Beniparrell, comodament situat al mig de la classificació, rebrà en el carrer «El Surdo» de Beniparrell al segon equipo del club del Marquesat, cuer del grup; els vigents campions de Montserrat hauran de confirmar la seua millora davant un complicat contrincant com es Massalfassar; la partida entre Albuixech i Meliana serà emocionant, al estar els dos equips intentant evitar la part baixa de la taula.

Menció especial mereix l´enfrontament entre el Marquesat A i Foios, una partida en la qual el liderat està en joc, al sumar el primer classificat, Quart de les Valls, nou punts, per huit de Foios i set del Marquesat. Es dona la coincidencia que els de les Valls descansen en aquesta cinquena jornada, tal i dom determina el calendari, fet que els seus perseguidors voldran aprofitar per ocupar la primera plaça. El carrer de pilota d´Alfarp, «Conrado Casanova», serà el lloc on es dispute la partida més interessant de la setmana.

En primera de trinquet son Almussafes i Alfara de la Baronia les dues formacions que lideren els seus grups de competició. I el cap de setmana tindran complicades partides amb rivals directes. En el cas d´Almussafes jugaran en el trinquet de la Pobla de Vallbona per a jugar contra el primer equip del club local, tercer classificat a nomes dos punts d´ells. Per part de l´Alfara, rebrà en el trinquet d´Algimia al segon classificat, la Pobla de Vallbona B, al qual nomes aventatja en un sol punt.