El primer classificat en la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València, haurà de desplaçar-se al carrer de pilota de Bicorp per a enfrontar-se en el potent equip local.

Amb onze punts, la formació de la Costera compta les seues partides per victòries, i el cap de setmana s´enfrontarà amb l´actual subcampió, en una complicada partida. Els de Bicorp marxen quarts en la taula, i estan acussant la baixa per lessió d´Armando. La sorpresa de la temporada, Alzira, que figura en segona posició, a un punt del primer, haurà de jugar fora per segona jornada seguida. La setmana passada això no va ser un problema i guanyaren en el Verger, aquesta setmana visitaran el trinquet de Lloc Nou per a enfrontar-se a la primera formació del club de Fenollet. El tercer de la taula i defensor del títol, Xeraco, jugarà en casa davant el Bicorp B, cuer de la categoria. Completarà la jornada la partida entre Oliva i Verger, que tindrà lloc en el trinquet de la Safor.

En la divisió de plata son Oliva B i Bicorp C els que manen en els dos grups de competició, mentre que en tercera ho fan els equips de la Vall i Xeraco. La competició masculina es completa en quarta categoria, on encapçalen els seus grups els equips de Gavarda, la Vall D, Favara i Oliva D.

La jornada de primera femenina portarà al campió Beniparrell, primer classificat i invicte en la present edició, a visitar a un seriós aspirant com es el Bicorp.